ElektronikExperten
eBookReader.dk

Onyx BOOX og Kindle Amazon - stort udvalg i e-bogslæsere

eBookReader.dk fører et særdeles stærkt udvalg af e-bogslæsere inkl. modeller fra Kindle af Amazon. Onyx BOOX har også revolutioneret med deres Android-baserede modeller, der kan bruges til andre apps. Uanset om du læser videnskabelige artikler, tegneserier eller romaner, så har de den rette reader til dig online. Se også på tilbehør som ladere og covers, eller invester i en unik E-ink monitor.

Kindle Amazon - de kendte readers forhandles hos eBookReader.dk

Kindle Amazon er en af de mest populære løsninger. Kindle af Amazon byder på flere forskellige modeller, som løbende bliver opdateret. Den kendte Paperwhite-serie har f.eks. fået en ny, avanceret model, der sælges til en konkurrencedygtig pris hos eBookReader.dk. Hvis du vil spare endnu flere penge, så er Amazon Kindle Paperwhite 4 stadigvæk en fantastisk e-bogslæser med en lang række af de samme funktioner som opdateringen. Kindle fra Amazon har også udviklet Kindle 10, der er en nytænkende version af den originale - den, der startede den store succes. Fordi Amazon har været den virksomhed, der har populariseret e-bogslæsere. Få de bedste tilbud hos eBookReader.dk.

Onyx BOOX - E-ink og Android er en vindende kombination

Det er også værd at kigge på andre mærker end Kindle, da der er nogle begrænsninger ved disse, som nogle brugere ikke kan leve med. Med Onyx BOOX modellerne har man adgang til en lang række skarpe e-bogslæsere, der er i stand til at køre Android-baserede apps. Dette giver en masse nye muligheder. Man er i stand til at få rigtig meget ud af denne form for tablet, der selvfølgelig stadigvæk kommer med E-ink, der er et af de helt store tiltrækningselementer for disse produkter. Fordi med E-ink føles det pludselig langt mere behageligt at læse i lang tid. En Onyx BOOX reader giver den følelse af, at man læser i en rigtig bog med papirsider.