ElektronikExperten
eBookReader.dk

Køb den lækre og reklamefrie Kindle Paperwhite 4 online

Se det store udvalg af e-bogslæsere hos eBookReader.dk, der forhandler den nye reklamefrie Kindle Paperwhite reader til en god pris. Køb en Kindle via hjemmesiden, og nyd vinteren med tusindvis af bøger ved dine fingerspidser.

Køb Kindle hos en af Danmarks specialister - eBookReader.dk

Kindle er en serie af e-bogslæsere, der er designet af giganten Amazon, og som har opnået anerkendelse i den vide verden. Køb til gode priser hos eBookReader.dk, der bl.a. forhandler Oasis, Paperwhite og den konventionelle serie. Det er ligeledes en forhandler, som tilbyder mærker som ONYX og Kobo, der er to andre gode producenter af readers. Køb også forsikring til din Kindle eller andre typer e-bogslæsere hos eBookReader.dk, som tilbyder en god, udvidet forsikring, så du i alt får fire års tryghed. Hvis du er interesseret i at vide mere om de enkelte Kindle modeller, finder du nyttig info på produktsiderne og kategorisiderne online. Der er også samlet et flot udvalg af tilbehør til dem, der elsker at læse e-bøger - covers, opladere osv.

Bestil en reklamefri Kindle Paperwhite

Køb en reklamefri Kindle Paperwhite 4 til en stærk pris, der er svær at takke nej til. Køb f.eks. en 8 GB Kindle Paperwhite 4 uden reklamer. Du kan bestille denne reklamefrie model separat, eller benytte dig af det fordelagtige pakketilbud, som eBookReader.dk tilbyder. Der får du også cover, USB oplader, mikro USB kabel og skærmbeskyttelse med uden at betale væsentligt ekstra. Den nye Kindle Paperwhite uden reklamer kommer naturligvis med E-ink, høj opløsning og lækker baggrundsbelysning. Det gør den alt i alt behagelig at læse på - som at læse i en ægte bog! Den vejer kun 182 gram, så derfor er det aldrig upraktisk at tage den med sig i sommerhuset, på toget m.m.

Køb en reklamefri Kindle Paperwhite 4 online til en god pris. Hos eBookReader.dk finder du også e-bogslæsere fra en række andre stærke brands - ONYX og Kobo. Bestil online, og spar penge.