ElektronikExperten
2BM

SAP og ERP systemer får store virksomheder til at fungere

2BM er en dansk IT konsulentvirksomhed, som har fokuseret på SAP i mange år. Læs mere om det bedste ERP system på markedet her.

Hjælp til SAP på 2bm.dk

2BM er et dansk konsulenthus med fokus på SAP. SAP står for Systeme, Anwendungen und Produkte og er et tysk administrativt software system, som bruges af over 400.000 virksomheder i over 180 lande. Deres software kan hjælpe med administrative opgaver, finansstyring samt HR, salg, distribution, materialestyring, CRM mm. Det samler mange af virksomhedens processer under en platform, og det er enormt smart for det gør livet lettere for IT afdelingen og for alle virksomhedens medarbejdere. Deres software er enormt tilpasningsvenligt og er designet sådan, at det med tabeller kan tilpasses stort set enhver virksomheds processer. Der skal ikke kodes, hvilket minimerer omkostningerne ved implementeringen. SAP kan tackle mange af jeres virksomheds udfordringer – også dem I slet ikke kender endnu. Deres software kan hurtigt gøre jeres virksomhed langt mere omstillingsparat og rustet til en fremtid med store teknologiske udviklinger. Med Industri 4.0, Internet of Things, VR og mange andre teknologiske kvantespring er omstillingsparathed noget af det vigtigste for en virksomhed.

Læs om ERP system, og få vejledning på www.2bm.dk

Hvis jeres virksomhed tænker på at implementere et ERP system, så kontakt 2BM på www.2bm.dk, for de er eksperter i netop den proces, som I skal til at begynde. Det kan være omvæltende at implementere et ERP system, for der er trods alt nogle forandringer i ens arbejdsprocesser man skal vænne sig til, men det er det hele værd! Der er mange fordele, og generelt vil jeres virksomhed blive langt mere omstillingsparat og rustet til fremtiden. Der er ofte mange processer i en mellemstor eller stor virksomhed, som kan forbedres, optimeres eller digitaliseres. Et ERP system samler mange forskellige processer på en platform, og skaber sammenhæng på tværs af virksomheden og de forskellige arbejdsprocesser. Systemet kan hjælpe på adskillige områder i virksomheden og vil helt sikkert være en stor hjælp for jer. Læs mere om, hvad I kan få ud af et ERP system på 2bm.dk.