ElektronikExperten
DV Liquids

Sæt krav til butikkerne (også online)

Denne tekst er alene henvendt til dig der importerer, producerer, eller sælger e-cigaretter!

Præcist som når man handler i fysiske butikker, kan man som kunde bestemt godt tillade sig at stille krav og have forventninger til de hjemmesider man shopper hos, når man handler online. Uanset om man shopper e-cigaretter, tilbehør til e-cigaretter, ny computer eller tilbehør til denne, eller badeværelsemøbler online, er det en god ide at sørge for at tjekke de kundefordele, som hjemmesiden oplyser, og bruge disse som et kvalitetsstempel. Heldigvis er de som regel lette at få øje på, på de fleste webshops.

Kundeoplevelse er stadigvæk et primært salgspunkt

Den danske hjemmeside www.dvliquids.dk, er et godt eksempel på en webshop, hvor man har forsøgt at gøre lidt ekstra ud af oplevelsen for kunderne. Her tilbyder man fx hurtig levering såfremt at produkterne er på lager. Det sikrer at man som kunde ikke skal vente i længere tid end højest nødvendigt, når man fx gerne vil købe ny e-cigaret eller tilbehør til e-cigaretter. Egentlig burde den slags jo være en selvfølge hos enhver webshop, men det er det desværre ikke altid. En anden ting som altid er rar at sigte efter, er muligheden for alternativ betaling. Her tænkes selvfølgelig ikke mindst på Mobilepay, som mange danskere for længst har taget til sig, men også Viabill er bestemt rar at have som mulighed, uanset om man shopper e-cigaretter eller andre produkter.

Størrelsen af sortimentet har altid haft stor værdi for potentielle kunder

Et bredt udvalg er i sig selv også en stor kundefordel, må man sige. For igen at bruge e-cigaretter som eksempel, er det bestemt ikke urimeligt at forvente, at en forhandler som DV Liquids står klar til at levere produkter som tilbehør til e-cigaretter når man har brug for det. Alt i alt er der rig mulighed for at kombinere et godt indkøb med en generelt god shoppeoplevelse når man shopper online, og der er bestemt ikke nogen grund til at lade sig nøjes. Der er nemlig masser af konkurrence på så godt som alle markeder, hvilket først og fremmest kommer alle os kunder til gode.