ElektronikExperten
Crowdton

Crowdlending - Grønne investeringer på crowdton.com

Kom i gang med crowdlending vha. deres brugervenlige software. Investeringstypen gør det let for alm. danskere at træde ind i nogle lukrative grønne investeringer, som ikke var mulige før. Dine penge lånes ud til solcelleparker og boligprojekter med solceller. Vær på forkant med den grønne omstilling, og tjen gode penge. I stedet for at udsætte dig selv for negative renter, så lad i stedet for dine penge vækste.

Crowdlending - Tænk klimaet ind i din formuepleje

Det er faktisk ret let at starte med crowdlending. Crowdton har oprettet en guide og har også et nyhedsbrev, som holder dig opdateret. Hvis du bedre kan lide at læse indlæg, så er deres blog et godt sted at starte. Den handler også om andre investeringsemner end crowdlending som f.eks. Aktiesparekonto og børneopsparing. Crowdlending er stadig lidt nyt på danskernes læber. Helt simpelt så går din investering til udlån i solcelleprojekter, når du vælger Crowdton. Fordi mange her i DK vil gerne investere i klimavenlige projekter. Med crowdlending på crowdton.com kan du være med til at skyde nogle projekter i gang, som måske ikke ville kunne etableres uden dine penge. Du bliver dermed et aktivt link i den grønne omstilling og er med til at skabe en verden, der forhåbentligt også er rar for børnene og børnenes børn. Lyder crowdlending som en mulighed for dig? Se den flotte og letforståelige grafik online.

Grønne investeringer med væsentlige økonomiske fordele - Letanvendelig software

Der er i disse år endelig ved at ske en del med den grønne omstilling. Det gælder både i det politiske landskab med målsætninger, og det gælder også i forhold til reglerne for private forbruger, som ønsker at opsætte solceller. Hvis man kigger rundt omkring i landet, så vil man opdage, at der er en massiv grøn satsning. Grønne investeringer er 100 % kommet for at blive, fordi de også giver investoren mulighed for at score et stærkt afkast. Hvis du har planer om at investere grønt, så klik ind på crowdton.com.