ElektronikExperten
Mobil ladestation

Med ladestationer til mobil tilbyder du dine gæster en ekstra service

Er du hotel- eller restaurantejer? Eller sidder du i bestyrelsen for en svømmehal eller en idrætsklub? Så ønsker du naturligvis at yde den bedste service for dine kunder, gæster og besøgende, og er der én ting, de alle har til fælles, så er det, at de ejer en mobiltelefon.

Derfor kan du med stor fordel investere i ladestationer til mobil, så dine gæster kan oplade deres mobiltelefoner, når behovet opstår. Bliv klogere på de mange fordele ved ladestationer til mobil lige her.


Ladestationer til mobil er en fantastisk service

GPS, mobilbank, kamera, mail, sociale medier – vi bruger i dag mobiltelefonen til et hav af hverdagens gøremål, hvilket gør den enormt svær at undvære. En udfordring ved højt brug af mobilen er, at batteriet hurtigt bliver drænet. Af den grund kan det være værd at investere i en ladestation til mobiltelefoner fra Charging.dk. 

En ladestation består typisk af flere små rum, hvori dine gæster kan låse mobilen inde og få den ladet op. Stationerne er udstyret med forskellige typer stik, så de passer til enhver telefon. De enkelte rum er nemme at betjene med en kode.
Desuden er ladestationer til mobil forsynet med et tydeligt display, der på både dansk og engelsk beskriver, hvordan du anvender rummene. Når et rum er ledigt, lyser det grønt, hvorimod det lyser rødt, når det er optaget og i brug. Alle kan således nemt få strøm, når de har behov for det.

Når du anskaffer dig ladestationer til mobil, giver du dine kunder og besøgende en fantastisk service, som de helt sikkert vil sætte pris på og huske dig for.

Lån en powerbank til dine gæster

Udover ladestationer til mobil har du også mulighed for at tilbyde dine kunder opladning via en powerbank. Det er særligt en god løsning på caféer, barer, hoteller og restauranter. Gæsterne kan låne en powerbank med ned til deres bord og her få ny strøm på mobilen. 

Udlån af powerbanks tjener sig hurtigt hjem igen, da dine kunder får en ekstra god grund til at besøge netop dig. Derudover vil kunderne blive lidt længere, hvilket resulterer i øget salg af dine varer.

Når du anskaffer dig en powerbank med høj kapacitet, skaber du desuden flere glade og mere loyale kunder, da de kan forlade din restaurant eller bar med en fuldt opladet mobil. Der er derfor kun al mulig grund til at investere i ladestationer til mobil eller powerbanks til din forretning hos Charging.dk.