ElektronikExperten
Effektlageret

Zippo og Deerhunter - To mærker med kærlighed for tech

Når man skal udenfor i lang tid og måske til øde naturområder, så er det en stor fordel at have det rette udstyr. Mærker som Deerhunter og Zippo skaber outdoor produkter med moderne teknologier. Hvis man også kigger efter mærker som Lacrosse og Trangia, så er effektlageret.dk et godt startpunkt. Fordi Effektlageret har alt til outdoor entusiasten, der ikke bryder sig om at gå ned på udstyret.

Deerhunter tøj til jagt på effektlageret.dk

Effektlageret forhandler Deerhunter tøj, der er et stærkt, dansk jagtmærke, der både byder på beklædning og jagtudstyr. Deerhunter veste, skjorter og bukser findes på effektlageret.dk. Derinde er der også hovedbeklædning, shorts, handsker og trøjer at vælge imellem. Deerhunter har også designet T-shirts og jakker plus en masse tilbehør, som kan hjælpe jagtglade danskere ude i naturen. Det er innovativt tøj, hvor der er tænkt helt ned på den mindste detalje. Prøv at klikke på et af produkterne. Så vil det gå op for dig, hvordan Deerhunter udvikler tøj med specielle teknologier, så du har det behageligt på dine jagteventyr.

Zippo lighter og høj kvalitet er nærmest synonymer

Hvis vi bevæger os over i en lidt anden genre, selvfølgelig med nogle overlap, så finder vi Zippo med deres kvalitetslightere, der ikke kun bruges i det frie, men også i andre sammenhænge. Effektlageret forhandler Zippo lightere online, som er et glimrende stykke værktøj. Nør man først har prøvet at eje sådan en, og man har benyttet den dagligt, så vil det være så godt som umuligt at gå tilbage igen. Klik også ind på www.effektlageret.dk, hvis du leder efter lightergas til din Zippo lighter. De fører også tilbehør i kategorien samt et væld af veldesignede lightere fra Zippo at vælge imellem. Ønsker du at vide mere f.eks. om deres prismatch? Så kontakt Effektlageret.

Hvis man er interesseret i jagt, eller man har stor passion for lystfiskeri, så er Effektlageret en god webshop. Deres sortiment med Zippo lightere og Deerhunter jagttøj er bemærkelsesværdigt. Men se også produkterne fra Lacrosse, Patagonia, Gaby, Mustad m.fl.