ElektronikExperten
tales.dk

Vælg tales’ app til lydbøger og lyt til Harry Potter bøger når det passer dig

En god historie kan få mange igennem en kedelig ventetid, en hård dag eller noget helt tredje. Bøger er magiens og fantasiens verden, der kan åbne sig op og give dig tilladelse til at fordybe dig. Er du på udkig efter Harry Potter bøger så har tales svaret, blandt andet med deres smarte app til lydbøger.

Gør det lettere at lytte til historier med en app til lydbøger

Bruger du meget tid på at lytte til lydbøger, så er der en rigtig god løsning for dig. Tales har nemlig fået en app til lydbøger, der gør det muligt for dig, på en langt lettere måde, at lytte til de lydbøger du køber. Det er en langt simplere måde at lytte til bøgerne på, da du blot kan downloade appen på din telefon eller tablet, og lytte til bøgerne derfra. Du skal ikke have en computer eller andet ved hånden, når du vil lytte til den næste bog i rækken. Tales har altså en rigtig god løsning med en app, der lader dig afspille dine lydbøger.

Harry Potter bøger på engelsk og dansk

Er du forskudt i Harry Potter bøger og vil gerne dele den fantastiske verden med andre? Så se alle de magiske bøger her, og find frem til den type du foretrækker. Tales har nemlig et bredt udvalg af forskellige Harry Potter bøger, så du kan få et flot omslag. Det er dog langtfra det eneste du kan finde hos tales. De har også et stort udvalg af tilbehør, som funky pops, tryllestave og penne i blandt meget andet. Du har derfor rig mulighed for at finde den perfekte gave, eller finde noget til dig selv. Når du vil leve dig ind i en anden verden, er Harry Potter bøgerne det helt rigtige sted at starte. Det er tales også klar over, og netop derfor finder du et stort udvalg hos dem.