ElektronikExperten
SousVide.dk

Sifon og sous vide udstyr - SousVide.dk

SousVide.dk sælger et stort udvalg inden for sous vide og avanceret køkkenudstyr heriblandt sifoner, dehydratorer og Yakitori grill. Se også opskrifterne og vejledningerne på www.sousvide.dk.

Markedets bedste priser på sous vide

Du finder et stort sous vide udvalg hos SousVide.dk, som udmærker sig ved at have markedets bedste priser. Derinde finder du alt fra maskiner og vakuumpakkere til vakuumposer og andet tilbehør til sous vide. Denne kogeteknik er ikke kun populær på restauranterne, men har også luret danskere i privaten til sig. Hvem kan modstå perfekt kød, fisk og grøntsager hver gang? Med sous vide kan man altid få den attraktive pink farve, konstant hele vejen igennem kødet. Man skal blot følge kogevejledningerne, som findes på www.sousvide.dk. Glæd familien og gæsterne med eksklusive retter kogt a la sous vide. Læs mere om fordelene, og se produkterne på hjemmesiden.

Udstyr til sifon inkl. flasker, patroner og tilbehør

Er du en person, der godt kan lide at putte det sidste touch på maden? Så skal du have fat i en sifon. Med denne kan man lave puré, mousse og meget andet. Der findes to typer af sifoner - dem med soda og dem med fløde. Du finder du både sifonflasker og sifonpatroner blandt udvalget hos SousVide.dk. Der forhandles kvalitetsprodukter fra mærket iSi, der har produceret flasker i forskellige størrelser. Køb alt inden for soda og fløde sifon til konkurrencedygtige priser. Hos SousVide.dk finder du også markedets bedste priser inden for sifon. Det er en lækker oplevelse at kunne fremstille unikke retter, som man ellers kun ville opleve på de fine restauranter. Er du en ambitiøs hjemmekok? Så køb sifonflasker og sifonpatroner hos SousVide.dk, som også sælger til restaurationsbranchen og erhvervslivet.

SousVide.dk har et udvalg til alle dem, der godt kan lide at lave mad, og som vil udmærke sig i ekstra grad. Køb både sous vide maskiner og udstyr til privaten og professionelt brug, eller se udvalget af sifonflasker, patroner m.m. til caféen, restauranten eller det private hjem.