ElektronikExperten
Charging.dk

Powerstation - Ladestationer til mobiltelefoner hos Charging.dk

Opsæt en powerstation til din messe eller i shoppingcentret. Charging.dk tilbyder flere typer af ladestationer til mobiltelefoner og tablets online. Opladestationer kan skabe en stor, økonomisk gevinst. Læs mere om opladningsløsninger i artiklen her.

Powerstation til din virksomhed - Få mere omsætning!

Har du tænkt over at investere i en powerstation? Der er utallige fordele ved at opsætte en powerstation fra Charging.dk med powerbanks i indkøbscentret i messen, på trafikknudepunktet og i lufthavnen. Så har gæster og besøgende mulighed for at oplade deres mobiltelefon eller tablet. Dette gør, at de tilbringer mere tid i området, og det kan derved øge salget. Charging.dk fremviser nogle vejledende tal på, hvor meget man kan vinde ved at opsætte en powerstation i shoppingcentret, ved konferencen etc. Der kan måles 33 % mere omsætning, 72 % af kunderne ønsker klart at komme igen, og 104 % mere tid bliver brugt på at ose rundt i området. Derfor giver det mening at investere i en opladningsstation med powerbanks til kunder og gæster. Charging.dk er ekspert i branchen.

Ladestation til mobiltelefoner - Mange smarte koncepter

Bestil en ladestation til mobiltelefoner hos Charging.dk, som tilbyder forskellige koncepter. Køb ladestationer til smartphones og tablets, der kan benyttes som højt bord og messestand. Du finder også værdiskabe med powerbanks - de såkaldte SAFE6 og SAFE8 modeller. Køb også towers med 42 tommer skærm og opladerskabe med stemmestyring. Det er af høj prioritet for de fleste danskere altid at have strøm på mobilen, og derfor er der god forretning i at købe ladestationer til mobiltelefoner. Charging.dk er en dansk ekspert i ladestationer til tablets og smartphones, og deres opladningsstationer er i en klasse for sig selv. Læs mere på kundens hjemmeside ved at følge forrige link.

Køb en powerstation til dit formål hos Charging.dk. På hjemmesiden finder du en lang række af unikke koncepter, der er perfekt til festivalen, indkøbscentret, konferencen m.m. Du kan købe ladestationer til mobiltelefoner af høj kvalitet, der kan være med til at øge omsætningen i området gevaldigt.