ElektronikExperten

Online forhandler af bænkslibere og trædrejebænke i høj kvalitet

Dorch & Danola har et stort udvalg af forskellige slags elværktøj til både professionelle håndværkere og amatører. Skal du ex bruge en bænksliber eller en trædrejebænk, så læs med her.

Alsidig bænksliber

En bænksliber er et godt alsidigt værktøj til mange forskellige mindre slibe- og pudseopgaver. Det er en maskine, som fixeres på et bord eller en høvlbænk, som har en tyk drejesten eller drejeskive, hvorpå man kan slibe mindre emner, som fx sit træværktøj, hvis det trænger til at blive skærpet. Drejeskiverne eller -slibestenene kan udskiftes efter behov for grovhed eller materiale, og på de fleste modeller er der to slibesten – en grov og en fin. På den måde kan du opnå gode resultater, når du skal slibe dine stemmejern eller knive. Bænksliberen har et land ved hver slibesten, som kan justeres alt efter med hvilken vinkel, du skal slibe. Der er mange forskellige modeller i sortimentet hos Dorch & Danola, bl.a. fra mærker som Ferax, Metabo og Scantool og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte model til dine behov og til dit budget i det store sortiment på dorchdanola.dk.

Trædrejebænk

Hos Dorch & Danola kan du også finde drejebænke i den bedste kvalitet. Der er mange forskellige modeller fra gode producenter, som har erfaring og know-how inden for området, og som laver pålideligt og robust værktøj til høj belastning. En trædrejebænk kan rotere et emne ved høj hastighed, og så er den udstyret med et justerbart land, som man kan støtte sine drejejern på, når man bearbejder træet. Det gør, at man kan lave smukke runde og cylindriske former, som fx skåle, bordben og figurer. Der er mange muligheder med trædrejning, og det giver nogle vildt flotte resultater meget hurtigt. Find en god trædrejebænk i butikken til en god pris og læs mere på www.dorchdanola.dk, hvor du kan se det store udvalg. Skal du bruge en trædrejebænk eller udstyr til trædrejning, så kan du finde det der, og du kan altid kontakte de dygtige medarbejdere, hvis du har brug for rådgivning.