ElektronikExperten
Luminex

Luminex leverer industribelysning og akustiklamper til din virksomhed

På luminex.dk finder du et stort udvalg af indendørs og udendørs belysning i professionel kvalitet. Luminex leverer alt indenfor lys og lamper til erhverv og institution. Mangler du noget godt lys til din virksomhed? Måske i produktionshallen eller på lageret? Så har de hos Luminex industribelysning og industrilamper i et væld af typer og designs. Luminex tilbyder også belysningsløsninger med mere praktiske funktioner, som akustiklamper der er med til at virke støjreducerende og forbedre lyden i rum.

Se det store udvalg af industribelysning inde på Luminex.dk

Hos Luminex er du altid sikret, at få den bedste service og vejledning, hvad angår belysning. Virksomheden har masser af erfaring med at levere belysning og lamper til erhverv og professionelle. Inde på luminex.dk kan du blandt andet læse om deres kundecases og læse en masse referencer fra tidligere kunder. Når man køber industribelysning, er det vigtigt at vælge den rette model, som passer til det eller de rum det skal placeres i. Derudover er det også vigtigt, at vælge den rette lystype, der passer til udførslen og arten af arbejdsopgaver. Inde på luminex.dk kan du se det store sortiment og industribelysning med funktionalitet og design i særklasse. Er du i tvivl om, hvilken industribelysning der egner sig til din virksomhed, så kontakt Luminex i dag og lad dem hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Akustiklamper - Dekorative og lyddæmpende

Luminex forhandler også belysningstyper, der har andre formål end bare at oplyse rummet. Har din virksomhed lokaler eller rum, der kræver ekstra god akustik eller hvor lydkvaliteten kan forbedres? Så gå ind på luminex.dk og se udvalget af akustiklamper. En akustiklampe er med til, at lede og omfordele lyden i rummet, så støjniveauet reduceres og lydkvaliteten forbedres. Akustiklamper egner sig særligt i lokaler og rum der er tiltænkt større forsamlinger, hvor flere samtaler ofte finder sted samtidig. Gå ind på luminex.dk og se udvalget af akustiklamper i smarte designs. Kontakt Luminex i dag via telefon +45 76 26 67 00 eller besøg dem på deres hjemmeside.