ElektronikExperten
MarkOn

Løbetøj til DHL-stafetten og elektroniske firmajulegaver fra MarkOn

En firmajulegave kan være mange ting. Et godt bud, som er svært at ramme ved siden af med, er elektronikgaver. Det kan være værdifuldt at glæde medarbejderne med et par stilede Bluetooth højtalere eller evt. en kraftig powerbank, der kan bruges til alsidige situationer. MarkOn er førende inden for firmagaver. I en lidt anden genre, hjælper de også med DHL-stafetten ved at trykke firmalogo på løbe T-shirts og trøjer.

Traditionen med at uddele en firmajulegave lige før juleferien

Der er ikke alt for længe til, at man skal begynde at tænke på en firmajulegave til 2021. Det er rart at krydse denne to-do af så tidligt som muligt. Mange chefer og ansvarlige begynder derfor allerede at tænke tanken i efteråret. Elektronik er altid en smart firmajulegave. Det er især genstande, som mange danskere kan bruge, men som langt fra alle har, der er populære. Succesraten vil derved være større. Traditionen handler i sidste ende om at skabe glæde hos medarbejderne og en bedre balance på arbejdspladsen. Et godt eksempel på elektronik i firmajulegave er powerbanks og Bluetooth højtalere. 90+ % af danskere kan finde anvendelse til disse, men det er kun en brøkdel, som ejer dem i forvejen. Chefer kan skabe mere glæde for pengene, for at sige det på en lidt kynisk måde, ved at samarbejde med en specialist i firmajulegaver. MarkOn tilbyder en god service, der er overlegen end hos mange konkurrenter. Det handler om god kommunikation og tillid. Det er begge gode grunde til netop at vælge markon.as, noget som flere og flere firmaer har fået øje på. Ved at benytte sig af denne partner, kan virksomheder også få udført andre services inden for gaver, tøj og merchandise med tryk.

Smart tøj til DHL-stafetten tilbydes på markon.as

Virksomheder er allerede nu begyndt at tænke på DHL-stafetten. Det traditionsrige løb for firmaer har spredt sig til adskillige danske storbyer. Der forventes i år at være mange deltagere, bl.a. fordi DHL-stafetten blev aflyst sidste år. MarkOn trykker løbetøj til virksomheder. Mange af deltagerne finder det værdifuldt at have løbetøj med tryk til DHL-stafetten. Det kunne bl.a. være løbetrøjer eller T-shirts til løb. Deres service gælder også til andre lejligheder. De producerer også cykeltøj med tryk. Flere muligheder for firmatøj og sportstøj med tryk kan findes på markon.as, hvor løbetøj og DHL-stafetten også er yderligere beskrevet.