ElektronikExperten
Remmer

Kontorforsyning - Nem genbestilling af mapper, printerpatroner m.m.

Opnå store fordele med kontorforsyning hos Remmer. Online på remmer.dk er det nemt at styre forsyningen til din virksomhed, ganske automatisk. Få kontorartikler på den moderne måde, hvad end du kigger efter mus, printerpatroner, mapper eller målestokke.

Remmer tilbyder kontorforsyning og TCO-beregner online

Der er ikke kun penge, men også en masse tid at spare med effektiv kontorforsyning fra www.remmer.dk. I fællesskab laves en analyse, der giver et skræddersyet sortiment. Langt størstedelen af bestillingerne, man ser, er nemlig genbestillinger. Hvis man ikke handler hos en specialist som Remmer med automatiseret kontorforsyning, kan det betyde, at en medarbejder skal bruge lang tid på denne rutineprocedure. Endnu værre er det selvfølgelig, hvis det ikke altid er den samme i virksomheden, som bestiller kontorartikler. Men nu slipper man for det meste besvær. Kontorforsyning fra Remmer er et skridt ind i fremtiden - det digitaliserede Danmark. Det er let at danne overblik over aftalen og leverancer på www.remmer.dk, som naturligvis gør det nemt at redigere i det hele. Få en god snak om jeres muligheder ved at tage kontakt til specialisterne i dag.

Se på mapper via www.remmer.dk

Mapper skal der selvfølgelig ikke være mangel på! De bruges i et hav af virksomheder, og Remmer forhandler også et ocean af alt fra elastikmapper til demomapper. Skal kundens case præsenteres på bedste vis, eller er det blot de juridiske papirer, som skal opbevares sikkert? I kommer ikke til at mangle muligheder i sortimentet med mapper fra remmer.dk, som byder på kvalitetsmodeller i mange materialer. Køb mapper i papir, læder, kunstlæder, polyester m.m., og vælg dem i farver som brun, blå, gul, hvid og grøn. Remmer forhandler bl.a. tilbudsmapper, elastikmapper etc. fra brands som EU blomsten og Der Blaue Engel. Disse er miljømærker til virksomheden, som ønsker en grønnere profil.

Bestil mapper og andre kontorartikler. Elektronik som blækpatroner og keyboards er nemme at bestille på remmer.dk, der er specialist i kontorforsyning til erhverv i et væld af brancher. Læs mere online.