ElektronikExperten
Boxbike

Køb nye batterier til fx Christiania cykler med elmotor og fatbikes

Kigger du efter nyt batteri til elcykel? Boxbike forhandler modeller til Christiania cykel, fatbike, el-foldecykel og mange andre typer. Se det største nordiske udvalg på boxbike.dk.

Find det rette batteri til din elcykel hos Boxbike

Boxbike fører det største skandinaviske sortiment af batterier til elcykel, og du har adgang til alt ved dine fingerspidser på boxbike.dk. Besøg hjemmesiden, og find det rette batteri til din specifikke elcykelmodel. Du skal vide med sikkerhed hvilken type, der er behov for. Hvis der er brug for yderligere vejledning, så tøv ikke med at spørge menneskerne bag webshoppen. Først og fremmest skal man vide, om der er behov for et batteri på 24 eller 36 volt, eller man skal helt op på 48 volt. Det afhænger typisk af elcyklens alder og hvilken type. Boxbike fører modeller til Kildemoes, Mustang, Yosemite og mange andre cykelmærker - altid topkvalitet. Køb hellere et batteri, som er lidt for kraftigt end for svagt. Det er rarere at have noget tilovers end at løbe tør i bunden af bakken!

Christiania cykel med motor - Køb en praktisk el-ladcykel

Er du derimod på udkig efter en ny Christiania cykel med lad, elmotor og det hele? Boxbike forhandler Christiania cykler med motor også kaldt el-ladcykler til konkurrencedygtige priser. Der sælges fra kvalitetsmærket STRØMSTAD, hvor du kan vælge mellem forskellige typer modeller alt efter behov og præference til budget. Tag børnene med, eller hav hele indkøbsvognen nede i ladet. En Christiania cykel gør bylivet lettere, men man ser den også mere og mere væk fra de danske storbyer. Den har længe været fast inventar i København, og i Århus gader får man også svært ved at undgå den. Boxbike hjælper dig gerne med at vælge den rette Christiania cykel. Vil du vide mere? Så klik ind på boxbike.dk og se de forskellige typer.

Boxbike er specialist i elcykler inkl. Christiania cykler, fatbikes og el-foldecykler. Køb også batterier, kits og reservedele online.