ElektronikExperten
Legebyen.dk

Giv børn mere overskud med Time Timer fra Legebyen.dk

Legebyen.dk forhandler legetøj til børn i alle aldre! Denne store webshop ligger inde med et fantastisk udvalg af legetøj, der er anvendelige i alt fra SFO’en til dagligstuen. Find for eksempel den praktiske Time Timer, der er gør dagens forskellige rutiner både mere tydelige og overskuelige for børn i forskellige aldersgrupper.

Time Timer er en visuel hjælp til opgaver

En Time Timer er et visuelt ur, der især hjælper børn og voksne med særlige behov. Det bruges som en almindelig timer, men gør den resterende tid utroligt tydelig, sådan at børn kan følge med i takt som tiden går. Der er derfor tale om den samme funktion som et æggeur — bare i en mere visuel model. En Time Timer er perfekt til børn eller voksne med kognitive vanskeligheder, der venter på noget bestemt eller bare mangler mere struktur i hverdagen. At benytte en Time Timer til daglige gøremål gør dog også en kæmpe forskel for de pædagoger eller voksne, der passer på børn med særlige behov såsom autisme, ADHD eller andet. De kan nemlig forklare tidskoncepter på en måde, der er lettere at forstå, idet en visuel indikator er til stede. En Time Timer kan dog også bruges til børn uden diagnose, hvis de har brug for en mere tydelig struktur under for eksempel lektielæsning. 

Vælg Time Timer for overskuelig ventetid

Når en Time Timer benyttes giver det børn med eller uden diagnose et overblik over, hvor lang en dansktime for eksempel er. Dette kan gøre denne time så meget mere overskuelig og måske være netop det, der gør, at barnet kan følge med helt til det ringer ud. Uret kan også bruges i forbindelse med pauser fra elektronik, hvis dine børn er utålmodige og gerne vil kunne holde øje med, hvornår pausen er slut. Et visuelt ur som en Time Timer er derfor perfekt til mange anliggender, hvor tid spiller en vigtig, men umiddelbar uhåndgribelig rolle. Hos Legebyen.dk finder du flere forskellige modeller af en Time Timer, for eksempel med eller uden lyd. I en klassesituation vil et lydløst ur for eksempel være oplagt, sådan at det ikke ender med at blive forstyrrende for undervisningen. Vælges et ur med lyd, vil en simpel alarm gå af når tiden er gået, pausen er slut eller opgaven er løst. Time Timer ure er derfor et utroligt værktøj i familier, der mangler hjælp til at skabe ro og overskud i en ofte hektisk hverdag.

Find udvalget af ure på www.legebyen.dk, og læs mere om de mange fordele ved at handle hos Legebyen.dk — din foretrukne legetøjsforhandler!