ElektronikExperten
Storgaard Biler

Bestil SEAT Ibiza og Hyundai i20 på storgaardbiler.dk

Storgaard Biler er en SEAT og Hyundai forhandler med alle de kendte modeller. Her kan du læse om Hyundai i20 og SEAT Ibiza, som begge har nogle teknologiske features, der gør dem mærkbart bedre end konkurrerende biler. Hvis du går meget op i bil teknologi, og du ønsker moderne elektronik, som optimerer din kørsel, så er disse to kvalitetsbiler fordelagtige løsninger. Læs mere herunder, eller klik ind på storgaardbiler.dk med det samme.

Hyundai i20 - En usædvanlig bil

Skal Hyundai i20 summeres med 2 ord, så er ”prisvindende perfektion” et godt bud. Du får en moderne og rummelig bil til en rimelig pris, der er en af de mest populære i Europa. Elektronikken er en rigtig god grund til at vælge Hyundai i20. Man får bl.a. el-justerbare sidespejle, selealarm, gearskifteindikator og follow-me-home-lys. Radioen understøtter MP3 filer samt iPod-integration, og den kan let tilsluttes, da den både kommer med USB-indgang og AUX-indgang. De moderne teknologier gør Hyundai i20 til en nydelse i sig selv. Book en prøvetur allerede i dag. Det kan gøres på storgaardbiler.dk, hvor du også kan stille spørgsmål til Hyundai i20 og de andre biler, der tilbydes hos Storgaard Biler.

Vælg SEAT Ibiza hos Storgaard Biler, der tilbydes som salg og privatleasing

SEAT Ibiza har også taget hele Europa med storm, og den begejstrer med en lav entry-pris. På trods af prisen, så er den blevet udstyret med sikkerhedsfremmende elektronik som f.eks. træthedsregistrering, hill hold, intelligent airbag-kontrol, frontassistent og meget mere. Kontrolpanelet giver dig hurtigt alle de informationer, du har brug for. Tag kontrollen, og få overblik. Instrumentbrættet er hævet, og det er gearstangen også. Dette sikrer bedre komfort og ergonomi i SEAT Ibiza. Dette er en yderst velrundet bil, som også kommer med intelligent smartphone integration. Der er mange gode grunde til at vælge SEAT Ibiza. Er du vild med teknologien, prisen eller designet? Mange af os elsker alle aspekter af SEAT Ibiza.

Vælg Hyundai i20 og SEAT Ibiza på storgaardbiler.dk, og bestil tid til en prøvetur og en snak med en venlig ekspedient i Bramming nær Ribe allerede i dag.