ElektronikExperten
Av-Cables.dk

Alt fra selfie stang til parkeringsskive på www.av-cables.dk

Skal du på solorejse? Det er træls ikke at kunne tage ordentlige billeder alene. En selfie stang er en perfekt løsning. Av-Cables.dk sælger disse, parkeringsskiver, computertilbehør, kabler og meget mere på www.av-cables.dk.

Tag flotte billeder med egen selfie stang

Det er ikke altid, der er en ven eller bekendt til at tage et billede af en på ferien. En selfie stang er løsningen, hvis man har brug for at tage et billede af sig selv alene. Normale selfies er ikke altid optimale. Man kan se, at armen stikker frem, og det ser ikke så godt ud som et almindeligt billede. Hvis du derimod benytter en selfie stang, behøver du ikke at holde hånden unaturligt frem. Det giver billeder af en højere kvalitet. Hos Av-Cables.dk kan du købe selfie stænger fra Camlink, og du finder også en model med Bluetooth udløser. Den typiske længde er på 1 meter. Nu har du mulighed for at tage de flotteste billeder til Facebook og Instagram, selvom der ikke lige er en kammerat eller veninde i nærheden. Få en ny selfie stang til en særdeles god pris på www.av-cables.dk.

Køb en billig elektronisk parkeringsskive hos Av-Cables.dk

Du kan også købe en billig elektronisk parkeringsskive hos Av-Cables.dk. Disse er naturligvis fuldt ud lovlige, og de gør det muligt at undgå bøderne ved at glemme at stille den. Det gør de fordi, at de elektriske parkeringsskiver måler vibrationerne i bilen, og derved sættes det rette klokkeslæt, når bilen parkeres. Av-Cables.dk har bevidst valgt at sælge fra kvalitetsmærker som fx Samatech. Du finder forskellige typer inkl. soldrevne. I underkategorierne finder du også klæbepuder til din parkeringsskive. Spar penge på en P-skive, som jo ikke skal ses som en udgift, hvis den undgår ubehagelige regninger. Mange parkeringsfaciliteter er privatejede med strenge vagter, som nok skal fange dig, hvis du blot er gået lidt over tid. Køb en parkeringsskive, og kom dem i forkøbet.

Av-Cables.dk er leveringsdygtige med meget i elektronik. Bestil heriblandt ny parkeringsskive eller selfie stang online.