ElektronikExperten
BOARD OFFICE

BOARD OFFICE™ tilbyder en bestyrelsesplatform, der skaber et fælles netværk

Hos BOARD OFFICE™ er der mulighed for at blive en del af et fælles netværk, der gør planlægning og administration af arbejde nemt og effektivt.

Bestyrelsesportal med innovative funktioner

BOARD OFFICE™ byder på gode og innovative løsninger, af forskellige bestyrelsesportaler. Der findes bl.a. Danmarks største bestyrelsesportal, som er BOARD OFFICE™. Med en bestyrelsesportal fra BOARD OFFICE™ kan man forenkle udarbejdelsen og distributionen af forskellige arbejdsdokumenter, der sikrer at de kan sendes nemt og sikkert internt i virksomheden. Bestyrelsesportalen hjælper med at gøre planlægning og forberedelse af møder nemme og overskuelige, hvor den brugervenlige opsætning sikrer at alle kan forstå og benytte portalen. Bestyrelsesportalen lover en simpel og overskuelig brugervenlighed, som både kan bruges online og offline, så der kan arbejdes uanset tid og sted. Læs eventuelt mere på www.board-office.dk og undersøg dine muligheder, for dig og din virksomhed. Med den store bestyrelsesportal er det altid nemt at holde styr på aftaler, møder, opgaver og dokumenter, da det hele er samlet på én platform.

Effektiv platform til bestyrelse af virksomheder i alle brancher

Bestyrelsesportalen fra BOARD OFFICE™ kan bruges som en effektivisering af fælles dokumenter og kalendere, så alle kan få den samme information på samme tid. Herunder kan alle i virksomhedens bestyrelse holde styr på de fælles dokumenter, møder, opgaver og aftaler, der laves internt i virksomheden. Bestyrelsesportalen har kort sagt til formål at sikre at alle får det optimale ud af deres bestyrelsesarbejde. Portalen giver derfor en række fordele for bestyrelse og medlemmer, da alle får gavn af produktet, der samler alt information på ét sted. Ønskes der mere viden om produktet fra BOARD OFFICE™ og dets muligheder, så klik ind på www.board-office.dk og find de bedste løsninger til dig og din bestyrelse. Der står professionel hjælp klar, hvis man ønsker at få sat en bestyrelsesportal op for netop ens virksomhed, så alle får den bedste oplevelse.