ElektronikExperten
Av-Cables.dk

USB-C stik og micro SD kort til markedets bedste priser

Av-Cables.dk har kablerne til dig! Spar penge online, uanset om du mangler et micro SD kort eller et USB-C kabel. Du kommer ikke til at vente lang tid på at kunne anvende det nye stik pga. dag-til-dag levering.

Alt inden for USB-C kabler

Av-Cables.dk forhandler USB-C stik som converterkabler, der omdanner signalet til andre formater. Du kan naturligvis også købe de helt almindelige USB-C 3.1 kabler online, og i hver underkategori finder du et hav af kabellængder. Når man har brug for et specifikt kabel, skal man købe hos Av-Cables.dk. De har det største udvalg fra en lang række af producenter. Der er ikke nogen konkurrenter, som kan sammenlignes med størrelsen af udvalget og den service, som tilbydes af Av-Cables.dk. Dit nye USB-C stik er bestilt blot med få klik, og inden der er gået længe, har du en pakke klar til dig. Lad være med at kigge forgæves i supermarkedet, som har et begrænset udvalg. Det er langt nemmere og samtidig hurtigere at bestille et USB-C kabel eller andre typer online på www.av-cables.dk.

Bestil et nyt micro SD kort online hos Av-Cables.dk

Du kan også spare penge, hvis du er på udkig efter et micro SD kort uanset den kapacitet, som du ønsker. Her kan du købe fra SanDisk, Kingston og andre kendte producenter i denne branche. Det er rart med ekstra plads, der ikke fylder noget. Man kan tilkoble dem med de fleste digitale kameraer, hvorved man ikke løber tør for plads til feriebillederne. De er også perfekte til at overføre en præsentation fra hjemmecomputeren til computeren i forelæsningssalen eller i konferencerummet. Gør nogle overvejelser over, hvor meget plads du har brug for på dit micro SD kort. Hos Av-Cables.dk. finder du både micro SD kort med kapacitet på 32 GB, 64 GB og hele 400 GB. Køb dit nye micro SD kort online!

Inde på www.av-cables.dk er der penge at spare på nyt USB-C kabel eller et micro SD kort til at lagre dine billeder eller dine data. Bestil allerede i dag, og nyd af de gode onlinepriser, der tilbydes året rundt hos Av-Cables.dk.