ElektronikExperten
Av-Cables.dk

USB-C kabler og Apple AirPods - Prisgaranti hos denne webshop

Når god lyd og flot design skal gå hånd i hånd, så skal man have fat i Apple AirPods. Det er in-ear høretelefoner med en række topmoderne funktioner, man ikke skulle tro var mulige at presse ind i så lidt plads. Når man analyserer nærmere, er det ikke svært at forstå, at disse trådløse høretelefoner har hittet - ikke bare i DK, men også i resten af verden. Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti på disse samt resten af deres udvalg, hvor du også finder USB-C kabler, iPhone 12 adaptere, Access Point, USB stikkontakter og en lang række af andre produkter inden for elektronik.

De stilfulde Apple AirPods tilbydes hos Av-Cables.dk - Dag til dag levering

Apple AirPods har revolutioneret branchen, ligesom at Apple revolutionerer alt andet, de sætter fingrene på. De tog for alvor afsted med deres iPod og iPhone, men nu har de også forsøgt sig på at skabe veldesignede, kompakte, high-end høretelefoner, og man må sige, de har ramt plet. Du finder den almindelige udgave, Apple AirPods 2 og naturligvis Pro udgaven. Hos Av-Cables.dk kan du i øjeblikket vælge imellem 2019 versioner. Tag et kig på AirPods fra Apple, og få dag til dag levering - også ved bestilling af opladnings etuier til disse. Som nævnt i indledningen, så er prisgaranti en selvfølge, når man shopper via www.av-cables.dk. Køb Apple AirPods med 30 dages fortrydelsesret på hjemmesiden.

USB-C kabel - Hvilken længde, farve, type har du brug for?

Er du familiær med et USB-C kabel? Det er den mindre udgave af det traditionelle USB kabel, som kan meget mere. Det kræver et specielt stik, som mange moderne bærbare computere kommer med, men hvis du ikke har den rette indgang, så sælger Av-Cables.dk USB-C adaptere. Køb et USB-C kabel til USB Mini B, Micro B, DP, DVI, RJ45, HDMI og mange andre. Vi har vist alle prøvet at løbe supermarkedet igennem efter det rette stik uden held. Hvorfor ikke købe dit USB-C kabel eller en hvilken som helst anden type hos Av-Cables.dk? De har det hele og mere til.

Bestil USB-C kabler og Apple AirPods - altid med prisgaranti hos Av-Cables.dk!