ElektronikExperten

TV med til konference? Brug et smart TV stativ

Skal du have et fjernsyn med til konference, messe eller møde? Så skal det fremvises på et smart TV stativ. Et TV stativ løfter dit fjernsyn op i øjenhøjde, så alle kan følge med. 

Det er en smart, professionel og nem løsning, som heller ikke koster dig alverden. Læs med i denne artikel og find ud af, hvordan du vælger det smarteste TV stativ fra TV Ophæng. 

Hvor skal du bruge dit TV stativ?

Skal TV stativet kunne tages med dig rundt? Eller skal det stå fast i et mødelokale? Nogle TV stativer er designet til at kunne klappes sammen og tages med overalt for eksempel bag i bilen. 

Andre stativer er tunge og kommer med en bred og stabil fod. Disse egner sig bedre til at blive stående i det samme lokale, da de er lidt mere besværlige at rykke rundt på - dog er det ikke umuligt.

Se udvalget hos TV Ophæng og vælg et TV stativ, som passer til dine behov. Det kunne være et simpelt tri-pod stativ eller et stativ med en mere massiv fod. 

Tag hensyn til vægt og størrelse

Selvom TV stativer er bygget til at stå stabilt, så er alle stativer ikke kompatible med alle fjernsyn. Når du kigger gennem udvalget hos TV Ophæng, så husk at læse produktbeskrivelsen grundigt igennem. 

Vælg et ophæng, som både passer til dit TV i størrelsen og til vægten. Så er du garanteret, at dit stativ står robust og har godt fat i dit fjernsyn. Klik ind på tvophaeng.dk og tjek udvalget af flotte TV stativer.

Højde på stativet

De fleste stativer er justerbare i højden, så du kan hæve og sænke fjernsynet efter behov. Tjek hvad den maksimale højde er på stativet, før du køber det. Nogle stativer kan hæves til små 70 centimeter, mens andre kan blive næsten to meter høje. 

Hvis du skal bruge stativet i et stort konferencelokale, hvor dem nede på bagerste række også skal kunne følge med, så vælg et stativ med en god højde. 

Design 

Først og fremmest er et TV stativ praktisk, men det må også gerne se ordentlig ud. Hos TV Ophæng kan du browse gennem et bredt udvalg af forskellige stativer i forskellige designs. Nogle gulvstativer er bygget i massivt metal, mens andre er designet i smukt træ i forskellige farver.

Nogle stativer kommer også med små hylder, hvor du kan placere modtagere, fjernbetjeninger, højtalere eller en spillekonsol.