ElektronikExperten
YouSave.dk

LK Fuga afbrydere og stikkontakter i hvid, grå og andre farver - YouSave.dk

Kigger du efter den klassiske hvide stikkontakt fra LK Fuga? Eller leder du efter en afbryder fra mærket? På www.yousave.dk forhandler de alt fra Lauritz Knudsen. Du får fantastisk service, og priserne er lave. Se også på gruppetavler og kabelkanaler online.

Den berømte hvide stikkontakt fra Lauritz Knudsen

YouSave.dk har ganske enkelt alt i el-artikler. De fører også alle de kontakter, som du kunne få brug for på kontoret eller i boligen. Lauritz Knudsen og deres hvide stikkontakt er synonym med det moderne, danske hjem. En hvid stikkontakt fra mærket passer perfekt ind i den minimalistiske bolig med rene linjer. Lauritz Knudsen har udviklet hvide stikkontakter til ethvert behov med deres LK Fuga-serie. Derfor kan du vælge alt fra sidedåser med jord og stikdåser med fransk jord til USB-stikkontakter og 1,5 modul hvide stikkontakter med afbryder. Hele serien er i exceptionel kvalitet, og enhver el-installatør er godt bekendt med at installere de landskendte Fuga hvide stikkontakter. Se det billige udvalg på www.yousave.dk.

LK Fuga afbryder - stort udvalg til mange funktioner

De flotte og funktionelle LK Fuga afbrydere er også populære. Hos YouSave.dk tilbydes bl.a. kroneafbrydere og afbrydere med nøgle. Køb også en hæve/sænke-afbryder, der f.eks. benyttes til at justere loftsvinduer. Bestil også vendbare blænddæksler, kiprelæer m.m. til de markant lavere priser, webshoppen er kendt for. Med den velkendte LK Fuga afbryder er én ting sikker: Kvaliteten er i altid i top. Deres serie med 16 ampere afbryderkontakter er yderligere beskrevet på www.yousave.dk.

Køb hvide stikkontakter, der er billige, funktionelle og pæne på samme tid. Med serierne fra Lauritz Knudsen går man aldrig galt. Det er hele landets stikkontakter. Kigger du efter en LK Fuga afbryder eller vægmateriel? Eller har du brug for at bestille datamateriel, lampeudtag eller USB-kontakter? YouSave.dk leverer billige el-artikler til private og erhverv. Det er et udvalg, som den almindelige husejer kan benytte sig af, såvel som kontorvirksomheden, der mangler nyt i el-materiel. Kort sagt, er webshoppen hele DK’s el-grossist, og hjemmesiden er spækket med faste, lave priser.