ElektronikExperten
ekram.dk

Elektronik til køkken - Æbleskivebagere, pandekagebagere m.fl. online

Når man først har ejet en æbleskivebager, er det umådeligt svært at gå tilbage til en verden uden denne el-artikel til køkkenet. Oplev selv, hvad al snakken er om. Klik ind på ekram.dk, hvor du også finder pandekagebagere, stegepander, gryder og andet til madtilberedning. Køb smørbokse, skåle, tallerkener osv. til servering, hvor priserne er lave døgnet rundt.

Kigger du efter en funktionel æbleskivebager, der er nem at bruge og rengøre?

Med en æbleskivebager kan du forkæle din familie eller blot dig selv med stribevis af æbleskiver. Resultatet bliver fantastisk med en æbleskivebager fra ekram.dk, som er let at benytte. De sælger bl.a. modeller fra OBH med plads til 7 æbleskiver i samme huk. Elsker du også pandekager? Samme kategori er også perfekt til dig, der ønsker en pandekagebager. Køb en pandekagebager med non-stick, så du kan spare på fedtstoffet, hvis dette ønskes. På ekram.dk er æbleskivebagere og pandekagebagere i høj kvalitet billige.

Smørboks til nem opbevaring af smør i køleskabet og på bordet

Køb en smørboks til morgenbordet om søndagen, når man har været forbi bageren, og pålægget er disket op. Du finder flotte smørbokse fra Eva Trio såvel som Stelton i farver som sort, grå og hvid. På ekram.dk leverer de bokse i høj kvalitet til præsentabel opbevaring af smør både i køleskabet og på morgenbordet. Køb en unik smørboks i skandinavisk design billigt via www.ekram.dk, og få levering på kort tid. Skulle du fortryde? Du har 100 dage til at returnere din smørboks hos ekram.dk, hvilket er langt over mange af konkurrenterne. Det er også en præsentabel gaveidé til housewarming eller fødselsdag. Spar penge på en flot og funktionel smørboks fra Eva trio, Stelton og andre kvalitetsmærker. Du er sikker på høj kvalitet, men samtidig lave priser ikke blot inden for smøropbevaring, men også alle andre kategorier.

Med ekram.dk har du ikke blot en webshop, men også en række fysiske butikker inden for rækkevidde. Der finder du også de samme smørbokse, æbleskivebagere osv., der er tilgængelige online.