ElektronikExperten
Headset

Køb Jabra Engage og andre wireless headset fra headset.dk

Headset.dk har et stort udvalg af smarte headset til professionelle og virksomheder. Læs bl.a. med her om de wireless headset fra Jabra Engage.

Jabra Engage til professionelle kontormiljøer

Headset.dk er førende i Danmark inden for headset til professionelle. De fører bl.a. Jabra Engage serien til kontoransatte og medarbejdere, der holder møder over telefonen i hverdagen. Hele verden blev tvunget til at foretage langt flere møder over distancen pga. Covid-19, og det medførte både frustrationer og udfordringer men der kom også nogle effektive og vedvarende løsninger. Den gode nyhed er, at erhvervslivet fandt ud af, at det ikke var nødvendigt at flyve deres medarbejdere rundt til andre kontinenter for at afholde møder og underskrive kontrakter, men at mange forretningsrejser faktisk er unødvendige. Dette er en god nyhed for klimaet såvel som for virksomhedernes økonomi. Men det kræver så, at teknikken kan følge med, for der er ikke noget værre end at prøve at holde et seriøst møde med svigtende teknik og lydkvalitet. Jabra Engage er præcis den slags teknik, som virker! Jabra er førende inden for headsets og lydsystemer til professionelle og kontoransatte, som holder møder over telefonen i store dele af deres hverdag. Jabra Engage er lige præcis det slags headset, som giver dig behagelige møder med knivskarp lydkvalitet og forbindelse, som aldrig svigter. I Jabra Engage serien findes der flere forskellige modeller af lydløse headset, både mono og stereo med 150 meters rækkevidde.

Vælg wireless headset for mere frihed

Headset.dk har et stort udvalg af wireless headset til gode priser. Du kan finde mange forskellige trådløse modeller fra bl.a. Jabra, som er førende inden for professionelle headset til kontoransatte, der skal bruge pålidelige forbindelse og knivskarp kvalitet og høj komfort. Når man sidder med headset på det meste af dagen, så skal komforten være helt i top - ellers får man ømme ører. Der findes mange forskellige wireless headset i butikken fra bl.a. Jabra, som har Engage serien med Bluetooth-headset med rækkevidde på op til 150 meter. Med 150 meters rækkevide får trådløs en helt anden betydning. Det betyder, at du kan gå rundt i hele bygningen, hvis du fx lige skal bruge en medarbejders besyv med på et spørgsmål under mødet. Eller hvis du har lyst til at trække frisk luft på terrassen imens du stadig er deltagende i mødet. Deres store udvalg af wireless headset og deres store viden på området gør www.headset.dk til førende inden for området, og man professionelle og virksomheder henvender sig hos dem, når de skal have nye lydsystemer i forretningen. Udover wireless headset sælger de også udstyr til mødelokaler og gruppemøder over Skype eller Zoom, som installeres stationært i mødelokaler i virksomheden.