ElektronikExperten
Av-Cables.dk

Mangler du en DAB radio eller et gamer tastatur her til sommer?

Sommeren byder på varme, sol, lækre drinks og selvfølgelig fed musik. En DAB radio bliver hurtigt uundværlig i hjemmet, når man har lyst til at hygge lidt og lytte med til de nyeste sommerhits eller måske blot en stille og rolig podcast. Av-Cables.dk sælger både DAB+ radioer med Bluetooth, batteri og med internetradio. Webshoppen tilbyder også kvalitet til spillere, som f.eks. leder efter et gamer tastatur eller andet i udstyr fra anerkendte mærker.

DAB radio - anerkendte producenter i udvalget på www.av-cables.dk

En DAB radio er en praktisk opfindelse, som i dag ikke koster nær så meget, som den gjorde engang. Førhen var det lidt af en high-end gadget, men i dag er de så billige, at de ikke kræver en stor udhuling af pengepungen. Av-Cables.dk er specialist i billige DAB radioer fra kvalitetsmærker. Det gælder både, hvis man ønsker en DAB radio med Bluetooth, eller man har krav til, at den skal have batteri. Hos Av-Cables.dk sælges DAB+ adaptere såvel som internet radio adaptere. Du finder, kort sagt, alt i kvalitetslyd, når det kommer til radio. Gå ikke glip af sortimentet, og køb en DAB radio til dig selv, eller måske som gave.

Gamer tastatur med eller uden mekaniske taster

Gaming-industrien er voksende. Det hænger måske sammen med, at mange voksne ikke stopper med at game, og de unge selvfølgelig er begyndt at game fra en lavere alder af. Av-Cables.dk har det hele. De har det rette gamer tastatur, uanset om du er barn eller voksen. De har også de perfekte gamer tastaturer, hvad end du er øvet eller nybegynder. Sætter du meget høje krav til specifikationerne? Skal det være mekanisk og med en lav responstid? Så har Av-Cables.dk et gamer tastatur, du kommer til at elske. Det gælder tilmed også, hvis du går op i belysningen, og ønsker RGB LED lys indbygget. Kig nærmere på keyboards til gaming fra kvalitetsmærker via www.av-cables.dk, og gør altid en god handel.

Bestil et gamer tastatur eller en DAB radio i dag hos webshoppen, og hav den i posten dagen efter.