ElektronikExperten
FOURZE

Har du behov for en behagelig gamer stol eller måske en helt ny gaming PC?

Få den rette gamer stol, som passer til din ryg, og som ser super-fed ud! Der er flere modeller fra FOURZE, som er værd at kigge på. Mest af alt skal det handle om deres revolutionerende RGB gamer stol, som er den første af slagsen i Norden. Mærket er også specialist i fuldendte gaming PC’er efter dine krav og spilbehov.

Med en gamer stol fra FOURZE sidder man altid komfortabelt

At præstere sit bedste afhænger af en del faktorer. Har du de rette indstillinger i spillet, er der klar kontakt til holdspillerne, og sidder du godt? En god gamer stol giver en fantastisk følelse. Komfort betyder meget for ydeevnen. Det er også vigtigt at have en gamer stol i et lækkert design, man fryder sig over at se på og f.eks. tage med til det helt store LAN-event. Vil du imponere? Så vælg en gamer stol med RGB. FOURZE Lightning er en lækker LED gamerstol med innovativ teknologi. Også FOURZE Select er en kvalitetsdygtig model med høj komfort og med fine detaljer. Se gamer stolene på www.fourze.dk, hvis du jager efter de bedste muligheder på markedet.

Gaming PC til en konkurrencedygtig pris fra www.fourze.dk - testet i DK

Hvad er en god gaming PC for en størrelse, og hvordan bygger man den rette? Svaret finder du på fourze.dk, som bygger unikke modeller, der også er testet i Danmark. 3 års garanti er bestemt ikke normen på markedet, men det er ganske enkelt, hvad du får hos FOURZE, når du vælger en gaming PC fra deres mærke af. Vi fortjener alle en gaming PC, vi kan lide at benytte, også uanset hvilken prisklasse som søges. Få frihed til at vælge den 100 % rette gaming PC, uanset om du ønsker en CPU fra AMD eller Intel. Se FOURZE Prime serien på hjemmesiden, og tag skridtet mod masser af fremtidige spilmæssige oplevelser.

Når man kigger efter kvalitet, og man samtidig ønsker et dansk mærke fra gaming-verdenen, så er FOURZE et valg, der er mere end oplagt! En gaming PC eller stol fra fourze.dk er valg, man ikke kommer til at fortryde.