Selvom uheldet har været ude, og din iPhone er gået i stykker, er der ingen grund til straks at løbe ud og bruge alverdens penge på en ny. Hos Elektronikexperten i Køge har vi nemlig stor erfaring med reparation af iPhones, som på den ene eller anden måde er gået i stykker.

 

Vi sørger for, at du kan bruge din iPhone igen

De fleste ejere af en iPhone vil på et tidspunkt opleve, at den går i stykker. I tidens løb har vi derfor hjulpet rigtig mange kunder med at reparere deres telefoner, hvilket har givet os stor ekspertise indenfor området. Vælger du Elektronikexperten i Køge, kan du derfor stole på, at din iPhone er i trygge og professionelle hænder.

Vi tilbyder reparation af de fleste typer iPhones, så hvad end du skal have repareret en iPhone 4S eller en iPhone 5, er du altid velkommen til at komme forbi butikken.

Hos Elektronikexperten ved vi også, at der er mange forskellige ting, som kan være galt med din iPhone. Derfor tilbyder vi at klare flere forskellige former for iPhone-reparationer. På den måde sikrer vi, at vi kan hjælpe så mange af vores kunder som muligt. Hvis din telefon skal have skiftet en eller flere dele, hjælper vi dig også med det. Det drejer sig typisk om udskiftning af batteri, skærm eller homeknap.


Fair og billige priser

Mange undlader at få deres iPhones repareret, fordi de tror, at priserne er så høje, at det ikke kan betale sig. Men vælger du at få din iPhone repareret hos Elektronikexperten, kan du godt tro om igen! Vi tilbyder nemlig ikke kun hurtig og let reparation men også billig reparation! Du kan altid se vores priser i vores prisliste, som naturligvis afhænger af, hvilke form for reparation din telefon har brug for. Du har også mulighed for at udfylde denne formular, hvor du beskriver, hvad du skal have repareret. Efter du har indsendt formularen, vil du, enten pr. e-mail eller telefon, modtage et tilbud på din reparation. Du har hermed en garanti for, at vi overholder pris og aftale.


Hos os er kunden altid i centrum

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse, og at de får den bedste service. Vi overholder altid deadlines og aftaler. Vælger du at få din iPhone repareret hos Elektronikexperten, er du derfor sikret en billig, hurtigt og let reparation. Brænder du inde med spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan reparere din iPhone, skal du ikke tøve med kontakte os. Vi svarer på alle dine spørgsmål og informerer dig om hele reparationsprocessen.