Opret din reparationssag på f.eks. en iPhone ved at udfylde formularen nedenfor. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Få repareret din mobiltelefon eller computer – Billigt, Hurtigt og Let.

Vi overholder deadlines og aftaler. Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet med det samme!

Når du bestiller hos Elektronikexperten kan du være sikker på at vi tager godt hånd om dig. Vi har mange års erfaring med reparation af især Apple produkter så som Iphones, eller Macbooks (Vi kan reparere alle Apple modeller). Vi kan udskifte alle dele i din Smartphone. Det gælder blandt andet følgende:

  • Batteri,
  • Udskiftning af skærm,
  • Frontcover/bagcover
  • Home knap
  • og meget mere…

Brug for reparation af din stationære computer eller bærbar?

Disse opgaver kan hurtigt løbe op for mange mennesker, men hos Elektronikexperten kan du være sikker på at få en fast pris og en aftale, som er til at stole på. I løbet af kort tid vil din computer være oppe at køre igen. Vi understøtter alle mærker og modeller, både Apple Macbooks og PC’ere.

Få en pris og et tilbud på din reparation som du kan stole på!

Efter du har udfyldt kontaktformularen vil du blive ringet op eller modtage en mail med et tilbud på din reparation. Det er din garanti for at vi overholder prisen og aftalen. Dernæst kan du komme ned i butikken og indlevere din mobil eller computer. I mange tilfælde kan vi reparere din iPhone eller iPad på stedet og derfor kan du blot vente i butikken imens vi fikser din Apple iPhone.

Har du nogle spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på: 7199 0046. Vi svarer på alle dine spørgsmål og hjælper dig igennem hele reparationsprocessen. Hos Elektronikexperten er du altid i gode hænder, så udfyld vores formular og få liv i dine elektronikprodukter med det samme!

Opret sag

Firmanavn er ikke påkrævet

PERSONLIGT

Email bruges til at sende opdateringer vedr. din indlevering.

DIN ADRESSE*

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, så kommer der en forklaring på de 3 valgmuligheder her:

Er i butikken nu: Hvis du står nede i butikken og vi beder dig om at skrive den ind i vores sytem

Forespørgsel: Hvis du ville have en samlet pris på flere enheder

Indleverer senere: Hvis du ville indlevere din computer til en fejlfindning til 200 kr senere (Du modtager en email med et ordrenummer, oplys venligst dette nummer ved indlevering)

Indleveret udstyr

Skriv evt password i dette felt

Du SKAL skrive hvis du indleverer andet end selve enheden (Cover, usb, oplader, sleeve).

Please wait...